Werkwijze

Hoe ga ik te werk?

Afspraak

Wanneer u een afspraak maakt voor een tatoeage wordt er een voorschot van 100 euro gevraagd die uw afspraak waarborgt. Zodra uw tatoeage is voltooid, wordt de aanbetaling bij de prijs in vermindering gebracht. Het plaatsen van een tatoeage wordt steeds op afspraak gedaan.

Wij vragen, indien u niet langer kan langskomen, om ons 24 uur op voorhand te verwittigen.

Werkwijze

Daar wij uit liefde voor ons vak kwaliteit voor kwantiteit verkiezen werken wij enkel op afspraak, zowel voor een bespreking als voor het plaatsen van een tatoeage.
Tijdens een bespreking kunnen wij op deze manier iedere klant op de gepaste wijze te woord staan en een duidelijk beeld schetsen van hun wensen, om vervolgens ongestoord en met volle aandacht dit tot een mooi resultaat te brengen.
Tijdens het proces om getatoeëerd te worden, zult u merken dat we een heel specifiek proces volgen om kruisbesmetting te voorkomen. Alle naalden en materiaal die tijdens het plaatsen van uw tatoeage worden gebruikt, zijn steriel verpakt, gesteriliseerd en verzegeld.

Voor uw zekerheid worden alle materialen die tijdens uw tatoeage worden gebruikt geopend, gebruikt en weggegooid in uw aanwezigheid. De tattoo ruimte wordt grondig gedesinfecteerd tussen elke klant.

Prijs

Afhankelijk van de grootte van de tatoeage wordt per sessie van 3 a 4 uur of per stuk gewerkt. Indien gewenst, kan de duur van een sessie aangepast worden. De prijs van een tatoeage per sessie (vaste prijs) of per stuk wordt altijd vermeld tijdens de bespreking.